Tarkan paylaştı, genç kızlar çıldırdı!

Megastar Tarkan, soğuk havaya aldırmadan dışarıya çıktı, 'merhaba' mesajı ile takipçilerinin yüreğini ısıttı.

Megastar Tarkan, soğuk havaya aldırmadan çıktığı turda selfie çekmeyi ihmal etmedi. Soğuktan etkilenmemek adına kalın giydiği görülen Tarkan, Instagram hesabından öpücük emojisi ile birlikte paylaşım yaptı. Şarkıcının, "Merhaba" notuyla yayınladığı kare takipçileri tarafından çok beğenildi.

640xauto

Tarkan’ın ‘Merhaba’ notuyla paylaştığı fotoğrafı 88 binin üzerinde beğeni alırken, Megastar’a gelen yorumlardan pek çoğu onun mütevaziliği ve yakışıklılığı üzerine oldu. Detaycı bir takipçisi arkada ayakta görülen kadının eşi olup olmadığını sorması da Tarkan’ın hayranlarının ne kadar dikkatli olduğunu gösterdi.

FOTOĞRAFLARIYLA GÜNDEMDE

Paylaştığı fotoğrafla takipçilerini, Nazan Öncel’in altıncı stüdyo albümü olan ‘Yan yana fotoğraf çektirelim’ dönemine götüren Tarkan o yıllarda birlikte çekilmiş iki kare fotoğrafını tbt gününde sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu albümde Öncel’le birlikte iki de düet yapan Tarkan birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşırken o dönemle ilgili bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Tarkan ayrıca kafasındaki bandanayla da dalga geçmiş ve görüntüsü için dikkat çekici bir yorumda bulunmuş. İşte o fotoğraflar ve Tarkan’ın yazdıkları:

“Yıl 2004. Canım Nazom’un “Yan yana fotoğraf çektirelim” albümü zamanlarından. Albümün adı bu olunca yan yana fotoğraf çektirmemek olmazdı elbet. Şimdi ne güzel bir hatıra oldu. Kafamdakine gelince, “Nedeeen?” diye ben de sordum kendime”
Tarkan paylaştı, genç kızlar çıldırdı! ile ilgili etiketler Tarkan Instagram Selfie megastar nazanöncel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.