Tarkan bir ilki gerçekleştiriyor!

Kızı Liya'nın doğumunun ardından bir süre Almanya'da kalan Tarkan gelecek hafta Türkiye'ye dönüyor. Dönünce ilk işi kış konser takvimini hazırlamak olacak.

Temmuz ayında kızı Liya’yı Almanya’da kucağına alan Megastar Tarkan, bir hafta sonra Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor! Kızıyla vakit geçirmek için yaz aylarında klasikleşen Açıkahava konser serilerini yapmayan Tarkan, hayranlarını daha fazla bekletmemeye karar verdi. Ünlü yıldız, bir ilki gerçekleştirerek kışın sevenleriyle buluşacak. Hava şartlarından dolayı kapalı bir alanda konser verecek olan Tarkan, mekân arayışına da şimdiden başladı. Sanatçı, sevenlerini özlediği için bu sene sahnesini kışa aldı.

Tarkan bir ilki gerçekleştiriyor!

ULUSLARARASI ÖDÜL

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği Üyeleri (IPRA) Altın Ödüller’inde 'Sanat ve Eğlence' kategorisinde Turkcell fizy, Tarkan '10' adlı albümüyle birinci oldu.

TSM 2 İÇİN STÜDYOYA GİRECEK

Bir süredir inzivaya çekilen Tarkan, Türkiye'ye döner dönmez de yoğun bir iş temposuna başlayacak. Megatar, Türk Sanat Müziği albümünün ikinci serisine start verecek. İlkiyle büyük beğeni toplayan Tarkan, İstanbul’daki evine yerleşir yerleşmez stüdyoya girecek.

LİYA’YA REKLAM TEKLİFİ

Tarkan’ın kızı Liya reklam şirketlerinin de son dönemde gözdesi oldu! Megastar’ın 3 aylık kızı Liya’ya çok sayıda teklif geldi. Yüksek ücretler konuşulsa da kızının şu an göz önünde olmasını istemeyen başarılı popçu, gelen talepleri anında reddetti.

1 HAFTA SONRA DÖNÜYORLAR!

Kızı Liya için Tarabya’daki evini özel olarak dizayn ettiren Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, 1 hafta sonra Almanya’dan Türkiye’ye dönüyor. Yurda dönmek için kızlarının 40'ının çıkmasını bekleyen ikili yeni hayatları içinde bir Bulgar dadı ve bir de yardımcı tuttu.

Tarkan bir ilki gerçekleştiriyor! ile ilgili etiketler Tarkan Konser liya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.