Tarkan "80 milyon TL'ye yat aldı" haberlerine sosyal medyadan cevap verdi

Megastar Tarkan'ın, 80 milyon TL'ye ultra lüks tekne satın aldığı ve hatta yatına kızı Liva'nın adını vereceği konuşuluyordu. Tarkan hakkındaki iddiaları Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile yalanladı. Ünlü şarkıcı, Kaz Dağları'nda villası olmadığının da altını çizdi.

'Geççek' şarkısıyla son dönemde adından söz ettiren Tarkan'ın, geçtiğimiz günlerde iki katlı beş kamaralı lüks Azimut Numarine xp26 motoryat satın aldığı iddia edildi. Ünlü şarkıcının lüks teknesine ise kızı Liya'nın adını vereceği öne sürüldü. Tarkan, hakkındaki 'tekne satın aldı' iddiasına sosyal medya hesabı üzerinden açıklık getirdi. Yat almadığını ifade eden Tarkan, Kaz Dağları'nda villasının olmadığını da söyledi.

 
YAT ALDIĞI İDDİASINI YALANLADI


Sanatçı Tarkan, "80 milyon TL'ye yat aldı" haberlerini yalanladı. Twitter hesabından açıklama yapan Tarkan, "Yat almadım, Kaz Dağları’nda villam yok, hiç olmadı, saçım da protez değil ama arada boyuyorum" ifadelerini kullandı.

Tarkan "80 milyon TL'ye yat aldı" haberlerine sosyal medyadan cevap verdi

Söz konusu haberlerde, "Tarkan, iki katlı beş kamaralı lüks Azimut Numarine xp26 motoryat satın aldı. Aldığı yatın satın alma işlemlerini tamamlayan sanatçı bunun için 80 milyon TL'yi gözden çıkardı" denilmişti.

 

 

Tarkan "80 milyon TL'ye yat aldı" haberlerine sosyal medyadan cevap verdi ile ilgili etiketler Tarkan Sosyal Medya Twitter megastar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.