Tarım ve Orman Bakanlığı, 7.158 personel arıyor! İşte aranan şartlar....

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı bütçesi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra 7.158 personel alımı için hazırlıklara başladı. Bakan İbrahim Yumaklı, yapılan görüşmelerin ardından önemli açıklamalarda bulundu ve alım yapılacak meslek gruplarını duyurdu. Peki, başvuru şartları neler, başvurular nereden yapılır? İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 bütçesi Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda onaylandıktan sonra, 7.158 personel alımı için harekete geçti. Bakan İbrahim Yumaklı, gerçekleşen görüşmelerin ardından önemli açıklamalarda bulunarak alım yapılacak meslek gruplarını duyurdu. Peki, başvuru şartları neler, başvurular nereden yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı, 7.158 personel arıyor! İşte aranan şartlar....

7.158 personel alımı kapsamında 982 Ziraat Mühendisi, 1422 mühendis (veteriner hekim, destek personeli, büro personeli), tarım işçisi ve diğer unvanlarda 5.736 kişi alınacak.

Başvuru yapacak adaylar, alınacak kadroların yanı sıra özel şartlar, eğitim ve yaş kriterleri hakkında detayları araştırıyor.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Henüz belirlenmemiş olup, başvuru tarihleri ve detayları Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi duyurusuyla açıklanacak.

  • Başvuru süreci, 2024 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.
Tarım ve Orman Bakanlığı, 7.158 personel arıyor! İşte aranan şartlar.... ile ilgili etiketler personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.