Tarım Kredi Market İstanbul şubeleri! İstanbul Tarım Kredi Kooperatif Market nerede?

Şirketleri ve 800 binden fazla ortağı ile Türkiye'nin en büyük çiftçi kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatifi Market, uygun fiyat seçenekleriyle vatandaşları ilgisini çekiyor. Pek çok indirim fırsatı sunan Tarım Kredi Market'in İstanbul'da yer alan şubeleri merakla araştırılıyor. İşte, Tarım Kredi Market İstanbul şubeleri! Detaylar haberimizde...

Birbirinden güzel indirim fırsatlarıyla müşterilerini sevindiren Tarım Kredi Kooperatifi Market'in İstanbul şubeleri araştırılıyor. Belirli aralıklarla inidirm katalogları yayınlanan Tarım Kredi Kooperatifi Market müşterileri, alışveriş yapabilecekleri İstanbul şubelerinin nerede olduğunu merak ediyor. İşte, Tarım Kredi Market İstanbul şubeleri! 

Tarım Kredi Market İstanbul şubeleri! İstanbul Tarım Kredi Kooperatif Market nerede?

TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKET HAKKINDA

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin kuruluşu, 1863 yılında Mithat Paşa’nın kurmuş olduğu “Memleket Sandıkları”na dayanır.

Türk milletinin tarih boyunca başarı ile yaşatmış olduğu “Ahilik” ve “İmece” gibi yardımlaşma ve dayanışma esaslı sosyo-ekonomik örgütlenmeler; çağdaş anlamda kooperatifçiliğin gelişmesine zemin oluşturmuş, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile daha ileri noktalara taşınmıştır.

Türkiye’nin tarımsal kredi ve girdi lideri, çiftçilerin sosyoekonomik güvencesi durumunda olan Tarım Kredi Kooperatifleri bugün, Merkez Birliğine bağlı bölge birlikleri, kooperatifleri, hizmet büroları, şirketleri ve 800 binden fazla ortağı ile Türkiye’nin en büyük çiftçi kuruluşudur.

Ülkemiz ve dünya için tarımın, stratejik önemini kavramış ve sektörün en büyük öncü kuruluşu olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, ülke tarımının iftihar kaynaklarından biri haline gelmiştir.

İSTANBUL TARIM KREDİ MARKET ŞUBELERİ

- Avcılar Kirazlı Şubesi CİHANGİR MAH. KİRAZLI CAD. NO:41 Avcılar-İstanbul

- Fatih Şubesi Ali Kuşcu Mah. Darülşafaka Cad. No:10 Fatih-İstanbul

-  Büyükçekmece Şubesi Fatih Mah. Cengiz Topel Cad. No:39 Büyükçekmece-İstanbul

- Cevizli Şubesi Orhantepe Mah. Üsküdar Cad. No:204 Cevizli Kartal-İstanbul

- Taşdelen Şubesi Cumhuriyet Mah. Vatan Caddesi No:3/A Çekmeköy-İstanbul

- Adnan Kahveci Şubesi ADNAN KAHVECİ MAH. KURTULUŞ CAD. NO:26 A1 BLOK 1 NOLU DÜKKAN - A2 5 NOLU DÜKKAN Beylikdüzü-İstanbul

- Ambarlı Şubesi AMBARLI MAH. CUMHURİYET CAD. NO:46/26 Avcılar-İstanbul

- Ataşehir İnönü Şubesi İNÖNÜ MAH. 19 MAYIS CAD. NO:89 Ataşehir-İstanbul

- Bakkalköy Şubesi KÜÇÜKBAKKALKÖY MAH. FEVZİPAŞA CAD. NO:47 Ataşehir-İstanbul

- BEYLİKDÜZÜ Marmara Şubesi MARMARA MAH. YURT CAD. NO:20-32 Beylikdüzü-İstanbul

 

Tarım Kredi Market İstanbul şubeleri! İstanbul Tarım Kredi Kooperatif Market nerede? ile ilgili etiketler Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım kredi market tarım kredi İstanbul şubeleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.