Tarım Bakanlığı'nda devir teslim! İbrahim Yumaklı, Vahit Kirişci'den görevi devraldı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Vahit Kirişci, Tarım ve Orman Bakanlığı görevini İbrahim Yumaklı'ya devretti.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı. Sayın Vahit Kirişci devir teslimi sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Kirişci'nin açıklamalar şu şekilde:

"Bakanlığımızın merkez biriminde görev yapan değerli kardeşlerim. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın azim ve kararlı mesai arkadaşlarım. Sayın Bakanımıza öncelikle hayırlı olsun dileklerimizi ifade ediyoruz. Rabbim kolaylık versin, durumu kolaylaştırsın, işlerini rast getirsin. 

Birkaç hususun altını çizmek istiyorum. Bugün göreve geldiğimiz günün 15 ayını geride bırakmış olduk. Ben ayın 3’ünde kararnamesi çıkıp 4’ünde devir teslim töreninde bu salonda sayın Bakanımızın yerinde otururken şu ifadeleri kullanmıştım. Makamlar sahibine iade edilecek yerlerdir. Oturan her insan bir gün kalkacaktır, gururdan, kibirden Rabbimize sığınırız biz hizmet için bu yoldayız demiştik bunun üzerinden 15 ay geçti. AK Parti’nin 21 yıllık hizmet serüveninde zorlukları aşmak sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vuku bulduk. 

21 yılın son 15 ayında Rusya-Ukrayna savaşı başlamıştı. Öncesinde yine pandemi, devamında rahatladık derken Rusya-Ukrayna savaşı çıkmıştı. 

Cumhurbaşkanımızın sayesinde tahıl koridoru sayesinde tekrar nefes aldık. Bakanlığımız önce orman y angınları ardından sel ve taşkınlar, bunların da üstesinden geldik diye düşünürken, tüm zamanların en büyük felaketi depremi 11 ilimiz yaşamış oldu. Doğal olarak da böyle bir farklı zamanlarda değil tamamı bir 15 ay içerisinde yaşanan olağanüstü süreci geride bırakmış olduk. "

 

 

Tarım Bakanlığı'nda devir teslim! İbrahim Yumaklı, Vahit Kirişci'den görevi devraldı ile ilgili etiketler İbrahim Yumaklı Vahit Kirişci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.