'Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı' iddialarına Bakanlıktan yalanlama!

Tarım Bakanlığı dün bazı medya organlarında çıkan "Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı/ operasyonu" haberlerine ilişkin iddiaları yalanladı. "İddialar gerçekleri yansıtmamaktadır" diyen bakanlık, "Habere konu olayla ilgili işlem tesis edilen bir bakanlık personeli olup, anılan kişiyle ilgili Bakanlığımız daha önceden idari işlem başlatmış ve kişi açığa alınmıştır." ifadelerini kullandı.

Dün bazı medya organlarında çıkan "Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı" haberlerine ilişkin Tarım Bakanlığı'ndan açıklama geldi. 

"DAHA ÖNCEDEN İDARİ İŞLEM BAŞLATILDI, O KİŞİ AÇIĞA ALINDI"

İddiaları yalanlayan Tarım Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Habere konu olayla ilgili işlem tesis edilen bir bakanlık personeli olup, anılan kişiyle ilgili Bakanlığımız daha önceden idari işlem başlatmış ve kişi açığa alınmıştır." ifadeleri kullanıldı. 

İşte Tarım Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama...

KAMUOYUNA DUYURU

Bugün bazı internet sitelerinde “Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı/ operasyonu” başlığıyla yapılan haberlerdeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Habere konu olayla ilgili işlem tesis edilen bir bakanlık personeli olup, anılan kişiyle ilgili Bakanlığımız daha önceden idari işlem başlatmış ve kişi açığa alınmıştır.
Gerçek dışı ve olumsuz algı oluşturulmaya ilişkin yapılan bu haberlerle ilgili doğru bilgiyi kamuoyuna saygıyla bildiririz.

'Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı' iddialarına Bakanlıktan yalanlama!

'Tarım Bakanlığı bürokratlarına FETÖ gözaltısı' iddialarına Bakanlıktan yalanlama! ile ilgili etiketler FETÖ Gözaltı tarım bakanlığı yalanlama iddia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.