Tarık Mengüç'ten uzaklaştırma aldırdığı kayınbiraderi hakkında açıklama

Şarkıcı Tarık Mengüç'ün uzun süredir kavgalı olduğu kayınbiraderi Ç.S.'nin kendisini ve ailesini tehdit etmesi nedeniyle uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıktı. Basına yansıyan haberlerin ardından sosyal medyadan bir açıklama yayınlayan Mengüç, ''Bunun bedelini evimi satarak ödedim. kayınbiraderim sinir hastası ve şu an tedavi altında'' dedi.

Tarık Mengüç, uzun zamandır kavgalı olduğu eşinin kardeşi Ç.S. ile alacak - verecek davası yüzünden tartışma yaşayınca soluğu savcılıkta aldı. Ünlü şarkıcı, kayınbiraderinin kendisini ve ailesini tehdit etmesi sonrasında 'Aileme zarar vermesinden korkuyorum' diyerek şikayetçi oldu.

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; Şarkıcı Tarık Mengüç'ün başı eşinin kardeşi Ç.S. ile derde girdi. Mengüç'ün şikayetçi olduğu Ç.S. hakkında mahkeme 3 ay uzaklaştırma kararı verdi.

Olayın basına yansımasının ardından Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Mengüç, kayınbiraderi için sinir hastası olduğunu ve tedavi altına alındığını söyledi. Mengüç paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Tüm basın mensuplarının dikkatine!!!

Bugüne kadar böyle aile içi konularla hiç gündeme gelmedim ve sabah uyandığımda gördüğüm haberler beni ve ailemi inanılmaz derecede derinden üzdü ve sizlere bu yazıyı hazırlama gereği duydum.

Bugün gündemde olan bu haber 2012 yılına ait olup bunun bedelini geçmişte evimi satarak ödedim. Herkesi kendim gibi sanıp inanmamın ağır bedeli oldu...


Aslında gündeme gelmesi gereken Ç.S. adındaki kayınçom sinir hastası olduğundan dolayı beni ve ailemi ölümle tehdit ettiğinden kendimizi güvende hissetmek adına savcılığa suç duyurusunda bulunduk...

Şu an zaten tedavi altına alındı. İnşallah her şey düzelecek. Ailecek buna inanıyoruz.

Tüm basın mensubu dosyalarına ilgileri için teşekkür ederim...

Saygılarıma, Tarık Mengüç''

Tarık Mengüç'ten uzaklaştırma aldırdığı kayınbiraderi hakkında açıklama

Tarık Mengüç'ten uzaklaştırma aldırdığı kayınbiraderi hakkında açıklama ile ilgili etiketler Sosyal Medya tarık mengüç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.