Tarık Mengüç'e sürpriz teklif... Sakız reklamında oynayacak

Şak Şuka şarkısı ile adını geniş kitlelere duyuran 50 yaşındaki ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, önceki akşam bir davet yemeğine katıldı. Gecede, sürpriz bir teklif aldığını söyleyen Mengüç, sakız reklamında oynayacağını söyledi. Ünlü sanatçı Tarık Mengüç “Milletin ağzına sakız olacağız” diyerek herkesi güldürdü.

“Şakşuka” adlı parçasıyla bir döneme damgasını vuran şarkıcı Tarık Mengüç reklam filmiyle ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor. Önceki gece bir davette boy gösteren Tarık Mengüç reklam filminde yer alacağını duyurdu.


SAKIZ REKLAMI İÇİN ŞARKI YAPACAK

Düzenlenen yemeğe Genç’in yakın dostu ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, iş adamı Suat Çiçek, Yusuf Çiçek katıldı. Ünlü şarkıcı Mengüç yemekte sürpriz bir teklif aldığını ifade ederek sakız reklamında oynayacağını ve reklam filmi için özel şarkı yapacağını söyledi.

tarık mengüç

''MİLLETİN AĞZINA SAKIZ OLACAĞIZ''

Konser takviminin yoğun olduğunu ifade eden şarkıcı, önümüzdeki günlerde reklam filmi için kamera karşısına geçeceğini belirtirken alacağı ücreti açıkladı. Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, "Milletin ağzına sakız olacağız " diyerek de güldürdü.

 

Tarık Mengüç'e sürpriz teklif... Sakız reklamında oynayacak ile ilgili etiketler tarık mengüç reklam filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.