Tarihi tapınakta mide bulandıran hareket! Merdivenlerde ilişkiye giren çiftten şok savunma!

Tayland'da saygısız bir çift, şehrin merkezindeki tapınağın merdivenlerinde öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü. Tapınak merkezinde kimseyi umursamadan cinsel ilişkiye giren çift polis tarafından basılınca ise inanılmaz bir savunma yaptı.

Tayland'ın Chiang Mai vilayetinde, 42 yaşındaki Sirirani ve Chalerm isimli çift, şehirde bulunan tarihi bir Budist tapınağının merdivenlerinde gündüz vakti etraftakileri de umursamadan cinsel ilişkiye girdi. 

Tarihi tapınakta mide bulandıran hareket! Merdivenlerde ilişkiye giren çiftten şok savunma!

"ESKİ SEVGİLİYİZ. İHTİRASA YENİK DÜŞTÜK"

Çevredekilerin polise haber vermesi üzerine çift apar topar elbiselerini giydi. Polise verdikleri ifadede, eski sevgili olduklarını söyleyen ikili, arkadaşça buluşunca ihtiraslarına yenik düşüp ilişkiye girdiklerini söyledi. İkili, savunmalarının ardından tutuklanmaktan kurtulamadı.

 

Tarihi tapınakta mide bulandıran hareket! Merdivenlerde ilişkiye giren çiftten şok savunma! - Resim : 2

"SAYGISIZLIK YAPMA NİYETİM YOK, ÖZÜR DİLERİM"

Chalerm, anıtın arka kısmındaki genç kadınla merdiven üzerinde ilişkiye girdiklerinde kimsenin kendilerini görmediğini düşündüklerini, bile bile topluma saygısızlık yapmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyleyerek herkesten özür diledi.

Tarihi tapınakta mide bulandıran hareket! Merdivenlerde ilişkiye giren çiftten şok savunma! ile ilgili etiketler Tayland polis tapınak merdiven çift tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.