Tarihi karar! Survivor'ın adı değişti...

Ekranların sevilen yarışması Survivor'ın 2 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 38. bölümünde, 10'ar kişiden oluşan yeni takımlar ilk defa açıklandı! Acun Ilıcalı, yeni formatta takım isimlerinin artık Ünlüler ve Gönüllüler olacağını, yarışmanın yeni adının ise Survivor 2018 All Star olarak değiştiğini duyurdu.

Survivor tarihinde bir ilk olan gelişmeyi Acun Ilıcalı duyurmuştu. Yeni sezonda 7 dokunulmazlık oyunun 6'sı kaybeden Gönüllüler takımının, All Star karşısında güçsüz kalması nedeniyle Acun Medya ekibi radikal bir değişikliğe gitti.

Survivor'da ilk baştaki All Star kadrosundan 11 yarışmacı iki ayrı takıma bölündü. Ilıcalı, 'All Star ve Gönüllüler konsepti artık bitti. Bu konsepti All Star kazandı. Şimdi artık yeni bir Survivor başlıyor' demişti. Ilıcalı, Pazartesi akşamı yayınlanan eleme konseyinde, adaya veda eden ismin açıklanmasından sonra yeni takımları duyurdu.

'BİR SAATTE 25 BİN MESAJ GELDİ'

Survivor'da yeni takımların açıklandığı konseyde konuşan Acun Ilıcalı, 'Siz bu kararı açıkladıktan sonra çok ilginç bir gün yaşadınız. Ben de hayatımın en ilginç günlerinden birini geçirdim. Yeni konsepti açıkladıktan sonra Instagram'da hesabıma bir saatte 25 binden fazla yorum geldi. Seyircilerimizin bazıları bu değişikliği olumlu bulmazken, bazıları ise iyi olacağını yazdı' dedi.

KİM HANGİ TAKIMDA BELLİ OLDU

YENİ ÜNLÜLER TAKIMI
Eski adı All Star olan takımın adı artık Ünlüler olarak değişti. Ünlüler takımında Ümit Karan, Sema, Turabi, Adem, Yiğit, Berna, Sahra, Elif, Merve Aydın ve Mustafa Kemal olacak.

YENİ GÖNÜLLÜLER TAKIMI
Gönüllüler takımına All Star'dan Damla, Murat, Hilmi Cem geldi. Nagihan, Hakan, Anıl, Cumali, Funda, Birsen ve Yağmur ise eski takımlarında kaldı.

Tarihi karar! Survivor'ın adı değişti... ile ilgili etiketler Survivor ünlüler gönüllüler yeni takımlar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.