Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş ve Salih Uçan arasında olay tartışma!

Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor, sahasında Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etti. Mücadelenin sonunda futbolcular soyunma odasına giderken Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında gerginlik yaşandı.

Süper Lig'de son olarak Kayserispor'u yenen Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya mağlup olan ve tam 10 eksiği bulunan Adana Demirspor'a erteleme maçında konuk oldu.

Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş ve Salih Uçan arasında olay tartışma!

TARİHİ HEZİMET

Oldukça kötü bir futbol ortaya koyan Siyah-Beyazılar, ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken ikinci yarının ortalarında tam 4-0 geriye düştü. İlk yarıda Mert Günok'un de sakatlanıp oyuna devam edemediği mücadelede Beşiktaş, daha sonra Vincent Aboubakar ve Milot Rashica'nın golleriyle farkı ikiye indirse de sahadan ağır bir sonuçla ayrılmaktan kurtulamadı.

Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş ve Salih Uçan arasında olay tartışma! - Resim : 2

GÜNEŞ İLE SALİH ARASINDA GERGİNLİK

Mücadelenin sona ermesinin ardından ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında yaşanan gerilim geceye damga vurdu!

Karşılaşmanın sonunda futbolcular soyunma odasına giderken Salih Uçan'ın henüz gitmediğini gören Güneş, deneyimli oyuncuyu sırtından tutarken soyunma odasına gitmesi konusunda sertçe uyardı. Salih Uçan ise ne olduğunu anlamayarak arkasına baktı ve soyunma odasının yolunu tuttu.

 

Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş ve Salih Uçan arasında olay tartışma! ile ilgili etiketler Adana Demirspor Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Şenol Güneş Salih Uçan Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.