Tarihi gecede AK Parti kazandı! 20 Aralık sonrası oylarını artırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kur korumalı TL mevduat sistemi ve diğer yeni ekonomi tedbirlerini açıkladığı 20 Aralık 2021 gecesi, dolar tarihi bir düşüş yaşamış 18 TL seviyesinden 12 TL'ye kadar gerilemişti. Türk ekonomisinde tarihi gece olarak anılan 20 Aralık sonrası AK Parti'nin oylarının arttığı belirlendi. O anket sonuçları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.

20 Aralık 2021 akşamı açıklanan yeni ekonomi modeli sonrası ekonomide yaşanan gelişmeler AK Parti'nin oylarına yansıdı. Anket sonuçlarını değerlendiren AK Parti kaynakları, "20 Aralıktan sonra trendimiz yukarı doğru gidiyor, oy oranımız lehimize artıyor" dedi.

20 Aralık ve sonrasında yaşanan ekonomik gelişmelere ilişkin AK Parti tarafından yaptırılan anket Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği MYK toplantısında değerlendirildi.

AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından yapılan sunumda; 20 Aralıkta açıklanan yeni ekonomi modelinin AK Parti’nin oy oranında pozitif yönlü artış sağladığı öğrenildi. Ankette sorulan “bu sorunu kim çözer” sorusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin öne çıktığı belirtildi. MYK toplantısında teşkilatlara yönelik gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri de ele alındı.

Yeni ekonomi modeli ve 20 Aralık sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmalara ilişkin yapılan anket Sonuçları AK Parti MYK toplantısında değerlendirildi.

Ankette katılımcılara ekonomide yaşanan sorunların hangi parti tarafından çözülebileceği soruldu. Anketten çıkan sonucu aktaran AK Parti Kaynakları, sorunların çözümü konusunda desteğin arttığını ifade ederek, "20 aralıktan sonra trendimiz yukarı doğru gidiyor, oy oranımız lehimize artıyor" dedi. Toplantıda Dış İlişkiler Başkanlığı'nın yaptığı sunumda da Kazakistan'da yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi.

------------

Tarihi gecede AK Parti kazandı! 20 Aralık sonrası oylarını artırdı ile ilgili etiketler AK Parti 20 Aralık 2021 oy oranı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MKYK toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.