Tarihi eser kaçakçılarına nefes kesen operasyon kamerada!

Ümraniye'de elinde bulunan tarihi eserleri piyasaya sürmeye çalışan E.A., düzenlenen operasyonla kaçmaya çalışırken yakalandı. E.A.'ın kaçırmaya çalıştığı çantadan çıkan poşetlerde ve iş yerinde yapılan aramalarda 877 adet bronz sikke ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alınırken, jandarmanın operasyonu da kameralara yansıdı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM ekipleri, Ümraniye’de bir şahsın elinde bulundurduğu tarihi eserleri piyasaya sürmeye çalıştığı bilgisini aldı. Yapılan araştırma ve fiziki takip neticesinde söz konusu tarihi eserlerin Ümraniye’de iş yeri çalıştıran E.A. isimli şahısta olduğu tespit edildi.

Şüpheli E.A. ve iş yerini takibe alan jandarma ekipleri, aracıyla iş yerine gelen E.A.yı yakalamak için baskın düzenledi. Jandarma ekiplerini fark eden E.A. elinde çanta ile kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

Tarihi eser kaçakçılarına nefes kesen operasyon kamerada!

Jandarma ekipleri şahsın kaçırmaya çalıştığı çantadan çıkan poşetlerde ve iş yerinde 877 adet sikke ele geçirdi.

E.A, cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

DHA

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarihi eser kaçakçılarına nefes kesen operasyon kamerada! ile ilgili etiketler tarihi eser Ümraniye sikke tarihi eser kaçakçısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.