Tarihe ışık tutan antikalar Taksim' de sergileniyor...

Beyoğlu'nun Kültür - Sanat hayatına Antikanın kokusunu ve renklerini katan Beyoğlu Antika Festivalinin üçüncüsü Taksim Meydanı’nda kurulan Etkinlik Alanında başlıyor.

İstanbul’un dört bir yanından Türkiye’nin en iyi 54 antikacısının yer aldığı Beyoğlu Antika Festivali açılışına, iş ve sanat dünyasının önemli isimleri katılacak. Açılışta Ünlü Televizyon Spikeri Seba Tümer'in sunumuyla gerçekleştirilecek Mezat’tan elde edilen gelir, Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market’e bağışlanarak Beyoğlu’nda yaşayan kimsesiz çoklukların ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak.

festival

31 Ağustos’a kadar devam edecek olan festivalin resmi açılış töreni 23 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00 'de Taksim Meydanı Etkinlik Alanında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek.

Tarihe ışık tutan antikalar Taksim' de sergileniyor... ile ilgili etiketler Beyoğlu Ahmet Misbah Demircan antika festival
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.