Tarihçi Ahmet Şimşirgil'in sözleri Fatih Terim'i kızdırdı

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyetiyle yapacağı maç öncesinde açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım'ı TRT'deki canlı yayında eleştiren tarihçi Ahmet Şimşirgil'e sitem etti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın açıklaması yaptı. Terim, TRT'deki programda Milli Takım'ı eleştiren tarih profesörü Ahmet Şimşirgil'e yanıt verdi.

TRT ÜLKEMİZİN TELEVİZYONU DEĞİL Mİ? BU DA ÜLKENİN TAKIMI

Hem TRT'ye hemde tarih profesörüne sitem eden Terim şöyle konuştu;
"TRT ülkemizin televizyonu değil mi? Bu da ülkenin takımı. Spor konusu olmayan bir programında tarih profesörü çıkıyor bana ve takımıma olmadık şeyler söylüyor.

TARİH PROGRAMINDA MİLLİ TAKIM DÖNMELİ DENİYOR

Koca tarih profesörü. Koca derken, tarihin büyüklüğünü söylüyorum. TRT'den bahsediyorum ve yayıncı kuruluşumuz. Tarih programında 'milli takım bir an önce dönmeli' deniyor. Bir çok akademisyen dostum var. Sohbet ortamında bu benim alanım değil diyen bir çok akademisyen dostum var. Biri çıkıyor, bu da TRT'de.

ESASINDA GÜLÜNECEK ŞEYLER AMA GÜLEMİYORUZ

Sen de diyorsun ki hocam neden suratınız asık diyorsunuz. Esasında gülünecek şeyler ama gülemiyoruz"

Tarihçi Ahmet Şimşirgil'in sözleri Fatih Terim'i kızdırdı ile ilgili etiketler Milli Takım TRT Ahmet Şimşirgil terim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.