Tarih belli oldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Ateş'in eşiyle bu akşam görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le görüşmesinin ardından akşam saatlerinde de Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek.

30 Aralık 2022'de Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş bugün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK

İletişim Başkanlığı kaynakları  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki birkaç gün içinde Ayşe Ateş ile görüşerek soruşturmayla ilgili bilgi paylaşımında bulunacağını duyurmuştu.

Gelen son dakika bilgisine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le görüşmesinin ardından akşam saatlerinde de Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek.

 

Tarih belli oldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Ateş'in eşiyle bu akşam görüşecek ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Sinan Ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.