Tarantino neredeyse Uma Thurman'ı öldürüyordu! İşte o anlar... / VİDEO

Uma Thurman o görüntüleri yıllar sonra paylaştı... Oray Eğin: Taciz skandalından farkı yok!

Ünlü oyuncu Uma Thurman 16 yıl sonra suskunluğunu bozdu. 2002 yılında Kill Bill filminin setinde geçirdiği araba kazasının görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaşan güzel oyuncu, riskli bir sahnede baskıyla rol aldığını belirtti.

Yaşadığı kazanın ardından görüntü kayıtlarının ortadan kaldırıldığını ve kendisi ile paylaşılmadığını da açıklayan Thurman, olayın bugüne dek örtbas edildiğini dile getirdi.

16 yılın ardından sette yaşanan kazayı "Hayatında en çok pişman olduğu olay" olarak niteleyen ünlü yönetmen Quentin Tarantino ise Thurman'ın isteği üzerine kaza görüntülerini arşivden çıkartarak ünlü yıldıza verdi.

16 yılın ardından kaza görüntülerini gören Thurman, sosyal medya üzerinden görüntüleri paylaşarak bir mesaj yayınladı.

BU DA TACİZ

Konuyu bugün köşesine taşıyan Habertürk yazarı Oray Eğin ise Uma Thurman'ın sette yaşadığı bu olayın, Hollywood'u sarsan taciz skandalından farkı olmadığını vurguladı.

İşte yazının ilgili bölümü;

UMA Thurman’ın itirafları arasında kanımı donduran, “Kill Bill” filminin çekimleri sırasında yaşadığı olay oldu. Daha önce kullanmadığı için direksiyonuna hâkim olmadığı, düz vitesten otomatiğe döndürülmüş eski bir arabayı 40 mil hızla sürmesini istiyor yönetmen Quentin Tarantino. Hızı özellikle vurguluyor, “Yoksa saçların istediğin gibi dalgalanmaz” diyor. Thurman itiraz edip bu sahnede dublör kullanılmasını istese de Tarantino inat ediyor. “Alt tarafı dümdüz bir yol” diyor.

Yol düz değil; toprak ve kavisli. Görüş mesafesi kısıtlı.

Uma Thurman direksiyonun başında ilerlerken adeta bir aksiyon filmi sahnesindeki kovalamaca gibi ağaca çarpıyor.

KADINA BASKI

Thurman yıllarca hakkını aramaya çalışıyor ama yapımcı Harvey Weinstein konuyu kapatıyor, Quentin Tarantino da ısrarla istemesine rağmen çekim görüntülerini vermiyor.

Ancak 15 yıl sonra Tarantino’dan bu görüntüleri alabiliyor. #MeToo kampanyası, Weinstein’la ilgili ortaya çıkan gerçekler Tarantino’da suçluluk duygusu yaratmış belli ki. Yıllar sonra Thurman’ın haklılığının kanıtı New York Times’taki söyleşide de yayımlanıyor.

Beni en çok sarsan da o kısacık videoyu izleyince filmlerine hayran olduğum Tarantino’nun setteki insan sömürüsünün belgelenmesi oldu. Belki cinsel tacizde bulunmadı, ama bir erkek olarak bir kadın üzerinde baskı kurdu, konumunu kullanarak bir kadını yapmak istemediği bir şeye zorladı. Kazanın yarattığı tahribatı hâlâ bedeninde hissediyor Uma Thurman. Hollywood’daki taciz skandalı hikâyeleri arasında daha affedilebilir bir öykü değil bu, cinsel tacizden neredeyse hiç farkı yok.

fwfhewfwef

Tarantino neredeyse Uma Thurman'ı öldürüyordu! İşte o anlar... / VİDEO ile ilgili etiketler uma thurman taratino
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.