Taraftarlardan Ali Dürüst'e Emre Akbaba tepkisi...

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun yaptığı açıklamalar nedeniyle sosyal medyada TFF Başkanvekili Ali Dürüst'e tepki yağıyor.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Emre Akbaba'nın transferiyle ilgili yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Çavuşoğlu'nun Emre Akbaba'nın transferi için Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak ile görüştüğü sırada Ali Dürüst'ün de aynı masada yer aldığını açıklaması tepkilere neden oldu.

Alanyaspor başkanı programda şu ifadeleri kullandı: "GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA ABDURRAHİM ALBAYRAK, ALİ DÜRÜST'ÜN DE OLDUĞU BİR ORTAMA DAVET ETTİ BENİ. BEN ALANYASPOR BAŞKANI OLARAK KİMSENİN AYAĞINA GİTMEM. AMA KULÜBÜMÜZÜN MENFAATİ İÇİN ALBAYRAK BEYİN DAVETİNE İCABET ETTİM. EMRE AKBABA KONUSUNU KONUŞTUK. MASAYA KALEM KAĞITLAR ÇIKTI. BANA 2 MİLYON 250 BİN EURO TEKLİFTE BULUNDULAR. BEN ORADA KENDİLERİNE EMRE'Yİ BÖYLE BİR RAKAMA VERMEM KABUL EDİLEMEZ DEDİM. TEKLİF BANA KOMİK GELDİ. BİRAZ SİNİRLENDİM TOPLANTI BİTTİ."

TWİTTER'DA BÜYÜK TEPKİ

Bu açıklamaların ardından diğer kulüp taraftarlarından Ali Dürüst'e büyük tepki oluştu. Twitter'da AliDürüstİstifa başlığı kısa sürede en çok paylaşılanlar listesine girdi.

Taraftarlardan Ali Dürüst'e Emre Akbaba tepkisi... ile ilgili etiketler Emre Akbaba Ali Dürüst istifa çağrısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.