Taraftarlar tepki göstermişti! Kerem Aktürkoğlu gidiyor: Hem de Premier Lig devine...

Galatasaraylı taraftarların mütemadiyen tepki gösterdiği Kerem Aktürkoğlu sonunda takımdan ayrılıyor... Premeir Lig'in 'Top Six' ekibi Tottenham, kısa süre içerisinde Kerem Aktürkoğlu için resmi teklifini iletmek için gelecek.

Galatasaray'da yaptığı inanılmaz istatistikler, attığı goller, asist krallığı gibi derecelere rağmen taraftarların adeta kan kusturduğu Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor. İngiliz devi Tottenham, Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU VEDA EDİYOR

Galatasaray forması giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'den transfer iddiası geldi.

Sarı-kırmızılı takımda son dönemde performansıyla birçok Avrupa radarına giren Kerem Aktürkoğlu için İngilizlerin önemli ekibinin devreye girdiği haberi ortaya çıktı.

Taraftarlar tepki göstermişti! Kerem Aktürkoğlu gidiyor: Hem de Premier Lig devine... ile ilgili etiketler Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Tottenham
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.