Taraftar yine ıslıkladı: Kerem Aktürkoğlu için herkes seferber oldu

Galatasaray-Gaziantep FK maçında oyundan çıkarken bir grup taraftar tarafından ıslıklanan Kerem Aktürkoğlu'na Okan Buruk ve Erden Timur'dan destek geldi.

Galatasaray-Gaziantep FK maçında oyundan çıkarken ıslıkla tepki gösterilen Kerem Aktürkoğlu'na takım arkadaşları, teknik direktörü ve yöneticilerden destek geldi.

Maçtan sonra Okan Buruk ve Erden Timur'un birebir görüştüğü Kerem Aktürkoğlu teselli edilmeye çalışıldı.

Kerem ile baş başa bir toplantı yapan Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un ise, "Galatasaray şampiyon olacaksa bunda senin payın büyük. Bunlara asla takılma" diyerek teselli ettiği bildirildi. Torreira da sosyal medya hesabına, "Her zaman deneyenler ve asla pes etmeyenler benim takımımda oynar. Seni seviyorum kardeşim" diye yazdı.

Soyunma odasında Fernando Muslera ve Mauro Icardi, "Bunları kafana takma" derken, teknik direktör Okan Buruk'un ise, "Bu takım için yaptıkların ortada" diye oyuncusuna moral verdiği bildirildi.

Taraftar yine ıslıkladı: Kerem Aktürkoğlu için herkes seferber oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Kerem Aktürkoğlu Erden Timur Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.