Sergen Yalçın: Atiba bir 10 sene daha oynar

Sergen Yalçın: Atiba gibi olsaydım, incecik olsaydım oynardım. Atiba bir 10 sene daha oynar böyle giderse. Atiba'ya çok şaşırıyorum. Adam 20 yaşındaki çocuk gibi antrenman yapıyor. İnanamıyorum yani."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı kulübün YouTube hesabında "Taraftar Soruyor" isimli programa katıldı.

Başarılı çalıştırıcı, 37 yaşındaki Atiba Hutchinson için "Böyle giderse 10 sene daha oynar" dedi. Bu sezon 13 lig maçında 3 gol, 4 asistle oynayan Kanadalı orta sahaya övgüler dizen Yalçın, bir taraftarın, "Antrenmanlara dahil oluyor musunuz? Oluyorsanız oyuncuların tepkileri nasıl oluyor? Eyvah hoca yine hepimizden iyi oynayacak diyorlar mı?" şeklindeki bir sorusuna şu cevabı verdi:

"Bazen oynuyorum ama şunu da söyleyeyim; yaşlandık artık. Artık çok böyle futbol oynayacak bir durumumuz yok. Koşamıyoruz. Atiba gibi olsaydım, incecik olsaydım oynardım. Atiba bir 10 sene daha oynar böyle giderse. Atiba'ya çok şaşırıyorum. Adam 20 yaşındaki çocuk gibi antrenman yapıyor. İnanamıyorum yani."

BAŞINIZA "TAÇ" DÜŞSÜN

Sivasspor maçında yaşanan "taç" polemiğiyle ilgili de konuşan Sergen Yalçın, "Sivasspor maçı iyi bir müsabaka oldu. Oyunun tamamını bir taca bağlamak çok yanlış. Penaltı yok, kırmızı kart yok, bir tane taç... Hayır bir taç ne kadar önemliymiş. Önceki hafta Larin'in attığı gol konuşulmadı. Millet ne kadar meraklıymış bir tacı konuşmaya. Bize olanları bu kadar konuşan kimseyi görmedim. Gol olmazsa konuşacak mıydınız? Aleyhimize verilen pozisyonları konuşun. Aleyhimize yapılanlarda da aynı dik konuşmayı bekliyoruz. Bir tane taç bu kadar konuşulmaz. Yok efendim taç olmuş da öyle olmuş da böyle olmuş da... Onları geçeceksiniz. Onlar boş laf. Aleyhimize neler oldu, böyle bir tepki görmedim ben. Ne taçmış ya... Taç düşsün başınıza" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın: Atiba bir 10 sene daha oynar ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.