Taraftar galibiyet hasreti çekiyor!

PSG’yi konuk edecek olan Galatasaray, Avrupa kupalarında son dönemlerde adeta galibiyeti unuttu. Sarı-Kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı son 27 karşılaşmada sadece iki kez taraftarına galibiyet sevinci yaşattı.

Galatasaray, 2013-2014 sezonundaki Juventus galibiyetinin ardından oynadığı 27 Avrupa kupası müsabakasında rakiplerine iki kez üstünlük kurabildi. 2014-2015’te Anderlecht, Arsenal ve Borussia Dortmund ile aynı grupta yer alan Aslan, o sezon galibiyet sevinci yaşayamazken, grubu 5 yenilgi ve bir beraberlikle noktaladı.

JUVENTUS ZAFERİNDEN SONRA...

Juventus maçı sonrası Avrupa’da 10 maçta galibiyet yaşayamayan Cim Bom, 2015-2016 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında Benfica’yı İstanbul’da 2-1 mağlup ederek bu şanssızlığına son verdi. Benfica maçı sonrası yine Avrupa’da istediği sonuçlara ulaşamayan Galatasaray, sonraki 7 müsabakada galibiyet yüzü göremedi.

Avrupa kupalarındaki galibiyet hasretini geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nin ilk maçındaki Lokomotiv Moskova’yı 3-0 yenerek noktalayan Aslan, bu sonucun ardından yine kötü sonuçlara imza attı; Şampiyonlar Ligi’nde 5 karşılaşmada bir beraberlik alıp, 4 kez mağlup oldu.

BU KEZ BRUGGE BERABERLİĞİ

 Avrupa Ligi’nde de iki karşılaşmaya çıkan Galatasaray, birer beraberlik ve yenilgiyle Avrupa defterini kapattı. Takım, bu sezon Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile berabere kaldı.

Sarı-Kırmızılı ekip, Avrupa kupalarındaki son 27 maçında iki kez kazanırken, 16 defa mağlup oldu. Galatasaray, söz konusu dönemdeki 9 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Öte yandan Avrupa kupalarında 280 maçta 99 galibiyeti bulunan Cim Bom, bugün kazanırsa dalya yapmış olacak.

Taraftar galibiyet hasreti çekiyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Juventus Benfica Anderlecht
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.