Tanju Özcan'dan 'Tweet atacağına arasana' diyen takipçisine cevap!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla CHP'ye HDP'nin desteğiyle seçime girdikleri için tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Size yalvarıyorum' diyerek çağrıda bulundu. "Ne olur vakit geçirmeksizin, ‘Geri Kabul’ anlaşmasından Türkiye Cumhuriyeti’nin tek taraflı olarak çekileceğini Türk ve dünya kamuoyuna açıklayınız." şeklinde bir paylaşım yapan Özcan, takipçisinin "Başkanım tweet atacağına arasana adamı" yorumuna, "Açmıyor ki…" yanıtını verdi.

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesin olmayan geçici sonuçlara göre yüzde 49,51, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88, ATA İttifakı Sinan Oğan yüzde 5,17 ve  Muharrem İnce ise yüzde 0,44 oy aldı.

TANJU ÖZCAN'DAN CHP'YE HDP TEPKİSİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimin ikinci tura kalmasının ardından yaptığı paylaşımla CHP'ye tepki gösterdi. Özcan yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Artık yeter ABD uşağı HDP nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye, milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz.. Çadır Mahkemelerini kuran, Apo mektubu okutan, Osla da kirli pazarlıklar yapan, 13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyenlere oy vermeye mahkum ediyorsunuz insanları. Net ve açık olalım PKK terör örgütüdür, Apo cezaevinden tabutla çıkacak, sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim" 

Tanju Özcan'dan 'Tweet atacağına arasana' diyen takipçisine cevap!

KILIÇDAROĞLU'NA 'SİZE YALVARIYORUM' DİYEREK SESLENDİ

Partisinin seçimlere HDP'nin desteğini alarak girmesine tepki gösteren Özcan, daha sonra yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na 'Size yalvarıyorum' diyerek çağrıda bulundu. Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Ne olur vakit geçirmeksizin, Sevr Antlaşması’ndan sonraki en büyük ihanet belgesi olan ‘Geri Kabul’ anlaşmasından Türkiye Cumhuriyeti’nin tek taraflı olarak çekileceğini Türk ve dünya kamuoyuna açıklayınız.

Ve yine geri kabul anlaşmasından çekilince Avrupa sınırlarını açacağınızı deklare ediniz.

Emin olun yıllardır kanımızı emen sığınmacılardan bir tanesi bile kalmaz. Büyük bir emperyal planı da bozmuş olursunuz. "

Tanju Özcan'dan 'Tweet atacağına arasana' diyen takipçisine cevap! - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU TELEFONLARINI AÇMIYOR

Özcan, bu paylaşımına "Başkanım tweet atacağına arasana adamı" şeklinde yorum yapan bir takipçine "Açmıyor ki…" yanıtını verdi.

 
Tanju Özcan'dan 'Tweet atacağına arasana' diyen takipçisine cevap! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Tanju Özcan Bolu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.