Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını yayınladı!

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını yayınladı. Özcan'ın, "İyi dinleyin lütfen" başlığıyla yayınladığı videoda Kılıçdaroğlu, "Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum" ifadelerini kullanıyor.

14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki hezimetin ardından CHP'deki değişim krizi şiddetini her geçen gün şiddetini artırıyor. 13 yıldır her seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, koltuğu bırakmak istemiyor.

Partisinin tabanı ve seçmenlerden gelen 'istifa' çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada göreve devam mesajı verirken isyan bayrağı açarak Bolu'dan Ankara'ya "değişim" yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise Kılıçdaroğlu'nu hedef almaya devam ediyor.

Son olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Tanju Özcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partili gençler ile yaptığı toplantıdaki konuşmasından bir ses kaydı yayınladı.

'İYİ DİNLEYİN LÜTFEN'

Özcan'ın, "İyi dinleyin lütfen" başlığıyla yayınladığı videoda Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullanıyor:

"Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var. Oturduk karar verdik, partiden atılması için yüksek disiplin kuruluna sevk ettik. Kurul 'Hayır. Biz 1 yıl süreyle partiden ihraç ederiz' dedi. Bizim etki edecek halimiz yok. Çünkü kurul üyelerini Kurultay seçiyor.

Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını yayınladı! ile ilgili etiketler Tanju Özcan Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.