Tanju Özcan: Kaftancıoğlu'nun söylemleri beni rahatsız ediyor

Yabancı uyruklulara yönelik aldığı kararlarla gündem olan Bolu Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tanju Özcan, katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Burada, partisinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştiren Özcan, "Onun söylemlerinin önemli bir kısmı beni rahatsız ediyor." dedi. Özcan'ın bu çıkışına partisinden ve Kaftancıoğlu'ndan ne tepki geleceği merak konusu oldu.

Irkçı söylemleri nedeniyle tepkilerin odağında olan Bolu Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tanju Özcan, Habertürk ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Burada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştiren Özcan, "Kaftancıoğlu ile ideolojik olarak çok ciddi farklılıklarımız var. Onun söylemlerinin önemli bir kısmı beni rahatsız ediyor." dedi.

Özcan, sözlerinin devamında "Ermeni soykırımı ile ilgili söylemleri beni çok rahatsız etmişti." ifadelerini kullandı.

KAFTANCIOĞLU NE DEMİŞTİ?

Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından, 1915 yılında yaşanan tarihi gelişmelerle ilgili Ermeni tezlerini destekleyen bir mesaj paylaşmış, şu ifadeleri kullanmıştı:

"23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu: 1915"

 

Tanju Özcan: Kaftancıoğlu'nun söylemleri beni rahatsız ediyor ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu Tanju Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.