Tanju Özcan, Akşener'e seslendi: Beni Cumhurbaşkanı adayı yapın

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Cumhurbaşkanlığı adaylığı istedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yeni itfaiye binası açılış töreni davetini geri çevirmedi.

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Akşener bugün ise Bolu'da Tanju Özcan ile bir araya geldi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ekrem İmamoğlu gibi Akşener'i resmi törenle karşıladı.

ÖZCAN, AKŞENER'DEN ADAYLIK İSTEDİ

Açılış konuşmaları esnasında 6'lı masaya değinen Özcan, Akşener'den Cumhurbaşkanlığı adaylığı için destek istedi. Özcan, "Toplum olarak biz de adayı bekliyoruz. Orda da bir sıkıntı olursa, Bolu’da bir kardeşiniz var. Diploması, 8 yıllık devlet deneyimi var. Milletvekiliğinden, girdiği son 5 seçimin hepsini kazanmış, başarı öyküsü de var, aklınızın bir kenarında bulunsun" dedi.

AKŞENER: ŞİMDİ HERKESİ KOMAYA SOKAYIM

Özcan'ın bu çağrısının ardından açıklamalarda bulunan Akşener ise, "Tanju başkanla şöyle bir geçmişimiz var. Ben Meclis Başkan Vekiliydim kendisi de katip üyeydi. Birlikte uzunca bir zaman çalıştık. Bolu için çarpan kalbini bilirim. Bolu için hayallerini bilirim ama vitesi yükseltmiş gördüm. Şimdi herkesi komaya sokayım, unutmayacağım" açıklamasında bulundu.

Tanju Özcan, Akşener'e seslendi: Beni Cumhurbaşkanı adayı yapın ile ilgili etiketler İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tanju Özcan aday Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.