Tanju Çolak’ın acı günü! Babası Murat Çolak hayatını kaybetti

A Milli Takım, Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski golcüsü Tanju Çolak’ın babası Mustafa Çolak vefat etti.

Türk futbolunun önemli isimlerinden Tanju Çolak’ın acı günü. Tanju Çolak'ın babası Mustafa Çolak hayatını kaybetti. Çolak’ın yarın memleketi Samsun’da toprağa verileceği öğrenildi.

Tanju Çolak’ın acı günü! Babası Murat Çolak hayatını kaybetti

SAMSUNSPOR KULÜBÜ BAŞKANI BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başsağlığı diledi. Yıldırım açıklamasında, “Samsunspor Kulübü'müzün eski oyuncularından milli futbolcumuz Tanju Çolak’ın ve Yücel Çolak'ın babası Mustafa Çolak’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim” ifadelerine yer verdi.

İHA

Tanju Çolak’ın acı günü! Babası Murat Çolak hayatını kaybetti ile ilgili etiketler tanju çolak Tanju Çolak’ın babası Mustafa Çolak vefat etti
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.