Tangoyla başlayan düğün, halayla sona erdi...

Mucize filminde canlandırdığı Mizgin karakteri ile tanınan oyuncu Seda Tosun ile müzisyen Eymen Adal, geçtiğimiz gün dünyaevine girdi. Çiftin tangoyla başlayan düğünü halayla son buldu.

İki yıllık beraberliklerinin ardından bir ay önce nişanlanan oyuncu Seda Tosun ile müzisyen Eymen Adal, kasım ayında gerçekleşmesi planlanan nikahlarını hava şartlarından dolayı öne alarak dün akşam kır düğünüyle evlendi.

TANGOYLA BAŞLADI HALAYLA BİTTİ

Oyuncu Seda Tosun ile müzisyen Eymen Adal, Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen kır düğününde nikah masasına oturdu. İkilinin tango ile başlayan düğünleri ise halayla son buldu.

Tangoyla başlayan düğün, halayla sona erdi...

"ELİMDEN HER İŞ GELİR"

Çiftin şahitleri Caner Atacan ile Ayşe Nokay oldu. Nikah memurunun 'Yuvayı dişi kuş yapar' diyerek evllilik cüzdanını Tosun'a verdiği sırada Adal'ın "Aslında ben de yapabilirim. Elimden her iş gelir" demesi davetlilere kahkaha attırdı. Çift, balayı için ise Kıbrıs'ı tercih etti.

Tangoyla başlayan düğün, halayla sona erdi... - Resim : 2

Tangoyla başlayan düğün, halayla sona erdi... ile ilgili etiketler Düğün seda tosun halay tanto
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.