Taner Tolga Tarlacı hapishaneden kaçmaya çalıştı!

Güney Kıbrıs Rum Merkezi Cezavi'nde hapis yatan eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın firar etmeye çalıştığı iddia edildi. 3T olarak tanınan tarlacının daha önce intihar girişiminde bulunduğu iddiası da ortaya atılmıştı.

Güney Kıbrıs Rum Merkezi Cezaevi'nde hapiste bulunan Taner Tolga Tarlacı, ülkemizde Surivor yarışmasıyla ün kazanmıştı.

Uzun süredir Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde cezaevinde bulunan Tarlacı'nın cezaevinden kaçma girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre; Acun Ilıcalı'nın eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı firar girişiminde bulundu. Girişiminde başarısız olan Tarlacı'nın tel örgüye tırmanırken gardiyanlar tarafından fark edilerek müdahale edildi.

Taner Tolga Tarlacı'nın, Haziran 2022'de kesici aletle gasp etme suçu sebebiyle cezaevine girdiği ortaya çıkmıştı.

TANER TOLGA TARLACI KİMDİR?

2 Eylül 1984 tarihinde Hamburg’da dünyaya gelen Taner Tolga Tarlacı, sekiz yaşına kadar Almanya’da eğitim aldıktan sonra ailesi ile Mersin’e taşındı. Aslen Kayserili olan, 2005'te Güney Kıbrıs’a yerleşen Taner, Girne Amerikan Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunudur. 2010'da katrıldığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye birinci turda veda eden Tarlacı, 2011'de mücadele ettiği Survivor'ı ise üçüncü olarak tamamladı.

Taner Tolga Tarlacı hapishaneden kaçmaya çalıştı! ile ilgili etiketler Survivor Güney Kıbrıs
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.