Tandırda ölü bulunan minik Eymen'in davasında beklenen rapor çıktı! Annenin cezai ehliyeti tam...

Tandırda ölü bulunan Eymen Sadık Durak davasında beklenen rapor çıktı. Eymen'in annesinin cezai ehliyetinin tam olduğu belirtildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın tandırda ölü bulunmasıyla ilgili tutuklu sanıklardan anne Mine Durak için Adli Tıp 4'üncü İhtisas Kurulu'ndan beklenen rapor geldi.

Raporda Durak'ta herhangi bir akıl hastalığı ve zeka geriliği saptanmadığı ve bulunduğu suçlara karşı cezai sorumluluğunun tam olduğu belirtildi.

Raporu değerlendiren avukat Yeşim Aydın Sağra "Sanık öz anne çocuğunu istismar etmiştir. Başkalarının istismar etmeleri için Twitter'da ilan vermişler. Her ne kadar akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia ettiyse de cezai ehliyeti tamdır ve diğer sanıkla iştirak halinde Eymen bebeği katlettiler" dedi.

 

Tandırda ölü bulunan minik Eymen'in davasında beklenen rapor çıktı! Annenin cezai ehliyeti tam... ile ilgili etiketler tandır eymen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.