Tan Taşçı'yı isyan ettiren olay... 'Böyle bir hayranlık olamaz!'

Tan Taşçı, sahne sonrası evine dönerken tanımadığı kişiler tarafından takip edildi. Yaşadığı olay karşısında neye uğradığını şaşıran şarkıcı konuyla ilgili şikayette bulunacağı ve olayın peşini bırakmayacağını da söyledi. Taşçı, 'Böyle bir hayranlık falan olamaz' diye sitemini sosyal medyadan dile getirdi.

'Ağla ağla', 'Benim gibi olmayacak', 'Rica ederim' gibi şarkıları dillere dolanan 40 yaşındaki şarkıcı Tan Taşçı talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı. Konser çıkışı aracıyla evine doğru yola çıkan şarkıcıyı tanımadığı bir hayranı kendi arabasıyla takibe aldı. Yaşadığı olay karşısında sinirlenen Tan Taşçı, 'Böyle bir hayranlık falan olamaz yok artık ya!' diye isyan etti.

Tan Taşçı'yı isyan ettiren olay... 'Böyle bir hayranlık olamaz!'


''BÖYLE BİR HAYRANLIK YOK''

Konu ile ilgili şikayette bulunacağını dile getiren Tan Taşçı, yaşadığı olayı Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı paylaşımında bu ifadeleri kullandı:

''Konser çıkışı arabamızı takip edip önümüzde fren yapan, otobanda hem kendi hem bizim hayatımızı tehlikeye atan araçların plakaları ile yetkili mercilere şikayet edeceğiz, takibinde de bulunacağız. Böyle bir hayranlık falan olamaz yok artık ya!''

Tan Taşçı'yı isyan ettiren olay... 'Böyle bir hayranlık olamaz!' - Resim : 2

Tan Taşçı'yı isyan ettiren olay... 'Böyle bir hayranlık olamaz!' ile ilgili etiketler Sosyal Medya Twitter tan taşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.