Tan Taşçı ''48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri''nden çekildiğini duyurdu

Bu yıl 48’inci defa dağıtılacak olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne aday gösterilen bazı ünlü isimler, adaylıktan geri çekildiklerini duyurmuşlardı. Altın Kelebek'ten çekilen son isim ise şarkıcı Tan Taşçı oldu. “En İyi Erkek Şarkıcı” kategorisinde aday olarak gösterilen Tan, yaptığı açıklama ile Altın Kelebek'ten çekildiğini açıkladı.

Bu yıl 48’inci defa sahiplerine kavuşacak olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne aday gösterilen bazı ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile adaylıktan çekildiklerini duyurmuşlardı. 48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden çekilen ünlü isimlere son olarak şarkıcı Tan Taşçı da dahil oldu.

Armağan Çağlayan, Yeşim Salkım, Gripin, Işıl Yücesoy, Aslı Şafak, Işın Karaca, Özlem Türkad, Şanışer gibi isimler de adaylıktan çekildiklerini duyurmuşlardı. 'Altın Kelebek Ödülleri'nden çekilen isimlere yenisi eklendi. Tan Taşçı, dünya görüşüne uymadığı ve ödül törenini etik bulmadığını belirterek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

ADATLIKTAN ÇEKİLDİĞİNİ BU SÖZLERLE DUYURDU

“En İyi Erkek Şarkıcı” kategorisinde aday gösterilen Tan, Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile ödül töreninde yer almak istemediğini belirtti. Konu ile ilgili yaptığı açıklamasında Tan, şu ifadeleri kullandı: ''Aday gösterilmiş olduğum Altın Kelebek Ödülleri’nden gerek dünya görüşüm, gerekse hiç bir ödül törenini yeterince bağımsız ve etik bulmamam sebebi ile çekildiğimi bildirmek isterim.''

tan taşçı - altın kelebek

 

“En İyi Erkek Şarkıcı” kategorisinde bu yıl Tarkan, Edis, Murat Boz, Oğuzhan Koç, Emir Can İğrek, Burak Bulut & Kurtuluş Kuş, Buray, Can Bonomo, Mabel Matiz gibi isimler yer alıyor. 2021 yılında ''En İyi Erkek Şarkıcı'' ödülünün sahibi Edis olmuştu. Edis bu yıl da listede. 

 

Tan Taşçı ''48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri''nden çekildiğini duyurdu ile ilgili etiketler Tan Taşçı Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ödül Töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.