Antalyaspor yeni teknik direktörünü arıyor

Teknik direktör Tamer Tuna'yla yollarını ayıran Antalyaspor'da yeni hocanın kim olacağı merakla bekleniyor. Akdeniz ekibinde Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman isimleri ön plana çıkarken, yabancı bir hocanın da göreve gelebileceği iddia edildi.

Süper Lig'e ilk 3 haftada 7 puan toplayarak başlayan ve kulüp tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Antalyaspor'da son 3 maçta gelen 1 puan teknik direktör Tamer Tuna'yı koltuğundan etti. Ocak ayında kırmızı-beyazlılarda göreve gelen 44 yaşındaki Tuna, 29 maçta 11 galibiyet almıştı.

Akdeniz ekibi dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla ayrılığı duyurdu: "Tamer Tuna ile kulüp stratejilerimizde yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız."

Pazartesi akşamı Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar'da yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu... Antalya yerel basınına göre Tuna'nın ardından göreve getirilecek isim Abdullah Avcı... Bir süredir ismi Trabzonspor'la da anılan Avcı'ya teklifin yapıldığı ve cevap beklendiği iddia edildi. Başkan Ali Şafak Öztürk'ün yabancı bir teknik direktörle temas haline olduğu da iddialar arasında...

Antalyaspor'lu yöneticiler Fenerbahçe maçına kadar yeni teknik direktörün belirleneceği haberlerini yalanladı. Takımı zorlu maça antrenör ekibi hazırlıyor. Öte yandan, Aykut Kocaman ismi de Antalyaspor'la anılmaya başlandı. 

Antalyaspor yeni teknik direktörünü arıyor

Antalyaspor yeni teknik direktörünü arıyor ile ilgili etiketler Antalyaspor Tamer Tuna Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.