Tamer Karadağlı'nın eski sevgilisi Iraz Yıldız evleniyor!

Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı'nın kendisinden 30 yaş küçük olan eski sevgilisi Iraz Yıldız, evlilik yolunda ilk adımı attığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Tamer Karadağlı, Mayıs 2021'de kendisinden 30 yaş küçük piyanist Iraz Yıldız ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. 55 yaşındaki oyuncu, sevgilisiyle arasındaki yaş farkını eleştirenlere, “Aşkta yaş farkı olmaz. Karışmak kimsenin haddi değil! Kimin ne söylediğine bakıp hareket edecek değilim" yanıtını vermişti.

AŞKLARI BİTTİ

Ünlü çiftin yaşadıkları fikir "ayrılıkları nedeniyle ayrıldığı iddia edilmişti. İkilinin sosyal medyada birlikte yer aldığı fotoğrafları silmesi ve takipleşmeyi de bırakması dikkat çekmişti.

Tamer Karadağlı'nın eski sevgilisi Iraz Yıldız evleniyor!

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Piyanist Iraz Yıldız, müzisyen Anıl Pinaz ile yeni aşka yelken açmıştı. Yıldız, sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi ve sosyal medya hesabından duyurdu.

Tamer Karadağlı'nın eski sevgilisi Iraz Yıldız evleniyor! - Resim : 2

"EVET' DEDİM"

Iraz Yıldız, sevgilisiyle yer aldığı bu fotoğrafına "Evet dedim" notunu düştü.

Tamer Karadağlı'nın eski sevgilisi Iraz Yıldız evleniyor! ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.