Tamer Karadağlı'dan sahte hesap uyarısı: ''Twitter hesabım yok!''

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan 55 yaşındaki oyuncu Tamer Karadağlı, kendi adına açılan sahte hesaplara isyan etti. Instagram hesabından kısa bir video yayınlayan Tamer Karadağlı, Twitter hesabının olmadığını belirterek, kendi adına açılan hesaplarla ilgili yasal işlemleri başlattığını duyurdu.

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Pınar Altuğ ile başrolü paylaşan oyuncu Tamer Karadağlı kendi adına açılan sahte hesaplara isyan etti. Dizide hayat verdiği Haluk karakteriyle akıllarda yer edinden ünlü oyuncu Instagram hesabından bir açıklama yaparak hayranlarını uyardı. Twitter hesabının olmadığını söyleyen Karadağlı, kendi adını kullanarak sahte hesap açanlarla ilgili yasal işlemleri başlattığını da duyurdu.


''TWİTTER HESABIM YOK, HİÇBİR ZAMAN OLMADI''


Tamer Karadağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''Herkese merhaba. Bu açıklamayı daha önce birkaç kere story'den yaptım ama çok etkisi olmadı galiba. Şimdi benim ağzımdan duyun istiyorum. Benim Twitter hesabım yok. Hiçbir zaman olmadı. O yüzden de sahte hesaplara lütfen itibar etmeyin. Zaten sahte hesaplarla ilgili gerekli yasal işlemleri başlattım. Teşekkür ederim''

tamer karadağlı

 

 

Tamer Karadağlı'dan sahte hesap uyarısı: ''Twitter hesabım yok!'' ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.