Tamer Karadağlı kendisini tiye alan Şahan Gökbakar'a dava açmaya hazırlanıyor

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni çektiği bir video ile eleştirmişti. Komedyen Şahan Gökbakar, paylaştığı bir video ile Karadağlı'yı tiye almıştı. Tamer Karadağlı kendisini tiye alan Şahan Gökabakar'a dava açmaya hazırlanıyor.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın "rezalet" diye tanımladığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu iddia edilmişti.

Tamer Karadağlı hakkında çıkan iddialara; 'Yaptığım paylaşımla ilgili bir çok yorum geldi. Antalya'da Haşim İşcan Kültür Merkezi belediyeye ait. Biz orada sadece kiracıyız' diyerek yanıt vermişti.

Sosyal medyadaki yorumları, eleştirileri ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, çektiği videoyla Tamer Karadağlı'yı ti'ye almıştı. Milliyet'in haberine göre, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, söz konusu paylaşımla ilgili Şahan Gökbakar hakkında ‘devleti itibarsızlaştırdığı gerekçesiyle’ suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Tamer Karadağlı kendisini tiye alan Şahan Gökbakar'a dava açmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.