Tamer Karadağlı isyan etti!

Sapanca'da dinlenme tesisinde Burcu Esmersoy ile beraber görüntülenen Tamer Karadağ çıkan haberlere isyan etti.

Berk Suyabatmaz ile olan evliliği Eylül ayında biten Burcu Esmersoy, geçen gün bir dinlenme tesisinde Tamer Karadağlı ile objektiflere takıldı..

İkilinin yan yana yürüyüp aynı arabaya bindiği görüntüleri 'yakalandılar' diye servis edilmesi, hem Burcu Esmersoy'u hem Tamer Karadağlı'yı kızdırdı.

Dün konuya açıklık getiren Esmersoy, “Vedat Özdemiroğlu ve Tamer Abi’yle birlikte, Sinan Çetin’in Netflix için çektiği dizide rol almak üzere Afyon’a gittik. Çekimler gündüz yapıldı, iş bitince de prodüksiyonun arabasıyla İstanbul’a döndük. Sapanca’da benzin almak için mola verdik. Markete girdiğimizde çekilmiş o görüntüler. Köpek gibi çalışıyorum. Ben iş yapamayacak mıyım?” demişti.

Tamer Karadağlı isyan etti!

'BUNUN NERESİ YASAK?'

Bugün de Tamer Karadağlı haberlere sert çıktı.

Oyuncu aşk iddialarına, “Suç işliyorlar. Bir kere ilişki olup olmadığını nereden biliyorlar? İkincisi bunun neresi yasak? Burcu Hanım da evli değil ben de, yasak olan ne? Sinirlenmiyorum ama haberlerin üslubuna takılabiliyorum. Burcu’yla güldük. Kaldı ki biz eski arkadaşız” diyerek son noktayı koydu.

Tamer Karadağlı isyan etti! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Tamer Karadağlı berk suyabatmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.