Tamer Karadağlı, dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko ile fotoğrafını paylaştı

Ankara ve Kayseri'de konser verecek olan Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko (Yevgeni Grinko) konser öncesi ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile bir araya geldi. Türkiye'de sık sık konser veren ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evgeny Grinko ile Tamer Karadağlı birlikte objektiflere poz verdiler.

'Valse' ve 'Field' adlı eseriyle büyük beğeni kazanan Rus besteci ve piyanist Evgeny Grinko (38), Türkiye'de Mart ayı içinde verdiği konser serisini son iki konseriyle sonlandıracak. Ankara ve Kayseri'de konser verecek olan dünyaca ünlü sanatçı Evgeny Grinko, Ankara'daki konseri öncesi oyuncu Tamer Karadağlı ile bir araya geldi.


ANKARA'DA BULUŞTULAR

Bir süredir memleketi olan Ankara'da yaşayan 54 yaşındaki oyuncu Tamer Karadağlı, bu akşam Ankara'da hayranlarıyla buluşacak olan Grinko ile fotoğraf karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.


Daha önce ülkemize gelerek bir çok unutulmaz konsere imza atan ve bir kez daha Türkiye'ye gelen Evgeny Grinko ile Ankara'da buluşan Tamer Karadağlı paylaşımına şu notu düştü:

''Dünyaca ünlü piyanist @evgenygrinko ‘la Ankara’da bir araya geldik. Harika vakit geçirdik. 27 Haziran da İstanbul konserini heyecanla bekliyorum..''

Tamer Karadağlı, dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko ile fotoğrafını paylaştı

2015'TEKİ ALBÜMÜNÜ İSTANBUL'DA KAYDETMİŞTİ

Grinko, Mart ayı içinde Türkiye'nin farklı şehirlerinde verdiği konser turnesini tamamlamaya hazırlanıyor. Bugün Ankara'da, yarın ise Kayseri'de iki gün konser verecek olan dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko, geniş bir hayran kitlesine sahip. Grinko'nun eserleri Türkiye'de büyük ilgi görüyor. 2 uzun, 6 kısa albümü bulunan sanatçı, 2015 yılında dinleyiciyle buluşturduğu 'Silent Like Water’ albümünü İstanbul’da kaydetmişti.

Tamer Karadağlı, dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko ile fotoğrafını paylaştı - Resim : 2

 

Tamer Karadağlı, dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko ile fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Konser Sosyal Medya Evgeny Grinko turne
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.