Tam kapanmaya rağmen sokaklar doldu

Koronavirüsle mücadele için uygulanan tam kapanma sürerken cadde ve sokaklardaki yoğunluk dikkat çekiyor. Bazı vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için alışveriş yapmaya çıkarken, bazıları ise sadece gezmek için sokakları dolduruyor.

İstanbul Esenler'de tam kapanma kurallarına uyulmadı, caddeler insanlarla doldu taştı. 'Neden dışarı çıktınız?' ve 'İzin kağıdınız var mı?' sorularına vatandaşlar 'Herkes dışarıdaysa ben de çıkayım dedim tutamadım kendimi' ve 'Kimsenin olmadığı gibi benim de izin kağıdım yok' yanıtlarını verdi.

İstanbul'da tam kapanmanın 6. gününde kurallara uyulmuyor. CNN Türk'ten Samet Güner ve Yasin Kamaloğlu'nun haberine göre Esenler ilçesindeki Kazım Karabekir Caddesi'nde adeta iğne atılsa yere düşmeyecek kadar insan yoğunluğu var.

Tam kapanmaya rağmen sokaklar doldu

"KİMSENİN OLMADIĞI GİBİ BENİM DE İZİN KAĞIDIM YOK"

Sokaklardaki yoğunluk sorulan bir vatandaş "Bu çıkanların hangisinde izin kağıdı var ki? Çoğunda yoktur. Bu kapanma nasıl kapanmadır? Ben anlamadım" dedi. Kendisinin neden sokakta olduğu sorulunca ise "Herkes dışarıdaysa ben de çıkayım dedim tutamadım kendimi" yanıtını verdi. Bir başka vatandaş ise "Kimsenin olmadığı gibi benim de izin kağıdım yok" dedi.

Tam kapanmaya rağmen sokaklar doldu - Resim : 2

"İHTİYACIMIZ VAR DİYE ÇIKIYORUZ"

Dışarıdaki kalabalıktan şikayet eden bir vatandaş da "Ben 2 gündür evde yattım ama ihtiyacım olduğu için dışarı çıktım. Biz ihtiyacımız var diye çıkıyoruz. Doğrusu kimsenin çıkmamasıdır" dedi.

Tam kapanmaya rağmen sokaklar doldu - Resim : 3

Tam kapanmaya rağmen sokaklar doldu ile ilgili etiketler İstanbul Esenler tam kapanma sokak yoğunluk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.