Tam 1 ton 100 kilo metilamin ele geçirildi!

İstanbul Emniyeti sıra dışı bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Narkotik ekipleri, Türkiye’de ilk defa ele geçirilen bir uyuşturucu türüne ulaştı. Metilamin adlı maddeye torbacılara yönelik olarak yapılan çalışma sırasında ulaşıldı. Sokak satıcılarına toptan uyuşturucu hap satışı yapan bir çeteyi takibe alan Narkotik timleri, çeteye operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın sevk ve koordinesinde geçtiğimiz 4 Mayıs Cuma günü gerçekleşen operasyonlarda, çetenin İstanbul’da Beykoz, Üsküdar, Ataşehir ve Çatalca ilçelerinde bulunan aralarında fabrikayı andıran imalathanenin de bulunduğu 4 ayrı adresine baskınlar düzenlendi.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre, baskınlarda ekipler, 350 bin adet uyuşturucu ecstacy hap ile Metamfetaimin, Isd ve Ectacy gibi uyarıcı maddelerin üretiminde kullanılan ve uyarıcı maddelerin olmazsa olmazı olarak bilinen 1 ton 100 kilo Metilamin maddesi ile hap yapımında kullanılan makineler ele geçirdi.

UYARICI ETKİYİ HAD SAFHAYA ÇIKARIYOR

Çeteyi elebaşıyla birlikte yakalayıp çökerten İstanbul narkotik polisinin, Türkiye’de bir polis operasyonunda ilk kez ele geçirdiği rekor düzeydeki Metilamin, Metamfetamin, Ectacy ve Isd gibi uyarıcı maddelerin üretimindeki son aşamada etki düzeyini en yüksek düzeye çıkarmak amacıyla kullanılan bir uyuşturucu türü olarak biliniyor.

Tam 1 ton 100 kilo metilamin ele geçirildi! ile ilgili etiketler Narkotik uyuşturucu istanbul emniyeti metilamin
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.