Talihsizlikler peşini bırakmıyor: Pique'nin ihanetiyle sarsılmıştı! Bu kez de Shakira hakkında soruşturma başlatıldı

Ünlü şarkıcı Shakira, futbolcu sevgilisi Gerard Pique'nin ihanetiyle gündeme gelmişti. Pique ile 11 yıllık ilişkisi aldatma sebebiyle biten Shakira, iki oğlunu alıp ABD'ye yerleşmişti. Son olarak dünyaca ünlü yıldız Shakira hakkında soruşturma başlatıldı.

Ünlü şarkıcı Shakira, 36 yaşındaki futbolcu sevgilisi Gerard Pique'nin ihanetiyle sarsıldı. 11 yıllık sevgilisi Pique'nin kendisini Clara Chia ile aldatmasının ardından Shakira çocuklarını da alarak ABD'ye yerleşti. Ünlü şarkıcı şimdilerde ise hakkında açılan soruşturma ile gündeme geldi.

Talihsizlikler peşini bırakmıyor: Pique'nin ihanetiyle sarsılmıştı! Bu kez de Shakira hakkında soruşturma başlatıldı

(Clara Chia ve Gerard Pique)

SHAKİRA VERGİ Mİ KAÇIRDI? ŞOKE EDEN İDDİA

İspanya'nın Katalan bölgesinde yer alan Barselona yakınlarındaki bir mahkeme, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira hakkında soruşturma başlattı.

Barselona yakınlarındaki kuzeydoğu kasabası Esplugues de Llobregat'taki mahkeme, Kolombiyalı şarkıcı hakkında 2018 yılında gelir ve servet vergisinde dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yeni bir soruşturma başlattığını duyurdu.

Mahkeme, tam adı Shakira Isabel Mebarak olan yıldız hakkında sekiz yıla kadar hapis cezası talep etti. Shakira'nın avukatları, konuya ilişkin açıklamayı ilerleyen saatte yapacaklarını belirtirken, mahkemeden soruşturma hakkında başka ayrıntı açıklanmadı.
46 yaşındaki şarkıcının, 2012-2014 yılları arasında 14,5 milyon Euro (yaklaşık 437 milyon TL) vergi borcuyla ilgili bir başka davada yıl sonuna doğru hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Talihsizlikler peşini bırakmıyor: Pique'nin ihanetiyle sarsılmıştı! Bu kez de Shakira hakkında soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler Shakira
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.