Talihsizlikler peşini bırakmıyor! Cansu Dere evinde kaza geçirdi

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve final yapan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Cansu Dere'nin bir süredir sağlık sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Önce gıda zehirlenmesi geçiren Cansu Dere'nin kısa bir süre sonra da evinde yangın çıkmıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de evinde kaza geçirdiği ve topuğunun çatladığı öğrenildi.

Son olarak final yapan Sadakatsiz dizisinde rol alan güzel oyuncu Cansu Dere, uzun bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Gözlerden uzakta olan Dere'nin evinde geçirdiği kaza sonucu topuğunun çatladığı ve iyileşene kadar evinden çıkmadığı öğrenildi.


Geçtiğimiz Ocak ayında Sadakatiz dizsindeki rol arkadaşı Melis Sezen ile İspanya'ya ödül almaya giderken gıda zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırılan güzel oyuncu derin bir sessizliğe bürünmüştü. Cansu Dere'nin, geçen ay peş peşe yaşanan depremlerde de herhangi bir paylaşım yapmaması hayranlarını endişelendirmişti.


TOPUĞU ÇATLADI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dere'nin sağlık sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Evinde geçirdiği kazada topuğunun çatladığını belirten ünlü oyuncu, iyileşene kadar evinden dışarı çıkmadığını anlattı. Ünlü oyuncu sosyal medyada herhangi bir paylaşım yapmamasıyla ilgili de "Kimseyi endişelendirmek istemezdim. Zaten sosyal medyayı çok fazla kullanan biri değilim. Ayrıca Instagram'ı da neşeli anlarımı paylaştığım bir albüm gibi kullanmak istiyorum" dedi.

EVİNDE YANGIN ÇIKTI

Öte yandan ünlü oyuncunun evinde mumdan dolayı yangın çıktığı ileri sürülmüştü. Konuya ilişkin açıklama yapan Dere, "Mumdan dolayı olmadı. Sadece bir elektrik kablosundan kaynaklı kıvılcım çıktı. Her şey yolunda. Öyle abartıldığı gibi bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

 

Talihsizlikler peşini bırakmıyor! Cansu Dere evinde kaza geçirdi ile ilgili etiketler Cansu Dere
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.