Talihsiz kaza: Merdivenlerden düşen Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı

Reklam yüzü olduğu markanın dün İstinye Park’ta düzenlenen davetine katılan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu'nun ayağındaki atel dikkat çekti. Terzioğlu'nun evinde geçirdiği kaza sonucu ayak parmağı kırıldığı öğrenildi.

Merhamet, Poyraz Karayel, Menajerimi Ara, Yalancı, Hükümsüz, Annem ve Ben gibi yapımlardaki rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran 42 yaşındaki oyuncu Burçin Terzioğlu'nun evinde geçirdiği kaza sonucu ayak parmağını kırdığı ortaya çıktı.

burçin terzioğlu

EV KAZASI GEÇİRDİ


Burçin Terzioğlu, katıldığı sempozyumda objektiflere yansıdı. Davette boy gösteren ünlü oyuncu, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Terzioğlu, bir hafta önce evde merdivenlerde düştüğünü ve ayağında küçük bir kırık olduğunu ifade etti.

burçin terzioğlu

MERDİVENLERDEN DÜŞTÜ!

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Burçin Terzioğlu, evde geçirdiği kaza sonucu ayağını kırdı. Merdivenlerden düştüğünü ifade eden ünlü oyuncu, "Küçük bir kırık var. Üç hafta böyle dolaşacağım" dedi.


Terzioğlu, ayrıca, "Yakında sete başlayacağım. Her şey ayarlandı, yakında başlıyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

Talihsiz kaza: Merdivenlerden düşen Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı ile ilgili etiketler Burçin Terzioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.