Talihsiz genç, az kalsın kapak kurbanı oluyordu

İstanbul Küçükçekmece'de bacağı kırıldığı için 3 aydır evde yatan bir kişi sokağa çıktığı ilk gün talihsiz bir kaza yaşadı. Korkunç kazada sokakta ilerleyen kamyonetin açık olan kasa kapağı yol kenarında yürüyen Ferdi Bahar'a çarptı. Başından yaralanan ve dişleri kırılan Ferdi Bahar'a ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay, Küçükçekmece Söğütlü Çeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Bacağı kırıldığı için platin takılan Ferdi Bahar, 3 ay boyunca evinden çıkamıyordu. Kendisini iyi hisseden Ferdi Bahar, evinden çıkarak kıraathanede bulunan arkadaşlarının yanına doğru yürümeye başladı. Bu sırada sokakta unlu mamuller dağıtım kamyoneti ilerliyordu. Kapalı kasa kamyonetin açık unutulan arka kapağı yol kenarındaki Ferdi Bahar'a çarptı.

Talihsiz genç, az kalsın kapak kurbanı oluyordu

İLK MÜDAHALEYİ ÇEVREDEKİLER YAPTI

Çarpmanın etkisiyle Ferdi Bahar olduğu yere yığıldı. Sokaktakilerin bağrışmaları üzerine de kamyonet sürücüsü durduruldu. Başından yaralanan ve dişleri kırılan Ferdi Bahar için olay yerine ambulans çağrıldı. Ambulans gelene kadar arkadaşları Ferdi Bahar'a ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kamyonet sürücüsünü gözaltına alarak karakola götürdü. Ambulansa alınan Ferdi Bahar hastaneye kaldırıldı. Bahar'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Talihsiz genç, az kalsın kapak kurbanı oluyordu ile ilgili etiketler Küçükçekmece İstanbul kamyonet kasa kapağı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.