Taliban’dan Harry’e meydan okuma

Afganistan’da 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden İngiliz Kraliyet Ailesi katil Prensi Harry’e meydan okuyan Taliban komutanı, “Eğer gerçek bir erkekse ve bir ezik değilse, Afganistan'a tekrar gelsin.” dedi.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılan ve ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin kitabında yer alan detaylar gündemi sarstı.

"AFGANİSTAN'DA 25 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜM" İTİRAFI

Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü ve katil olduğunu itiraf eden Harry, "İngiltere'ye tüm uzuvlarımla geri dönmek istiyordum. 25 kişiyi öldürdüm ve bundan utanç duymuyorum" ifadelerini kullandı.

"BABAANNESİNİN SARAYINA KAÇMIŞ"

Prens Harry'e, ülkede geçtiğimiz sene yönetimi ele geçiren Taliban'dan tepki geldi.

Daily Mail'in haberine göre; Taliban komutanlarından Molavi Ağagül, Harry'e, "Biz hâlâ buradayız ama o babaannesinin sarayına kaçmış. O dikkat çekmeye çalışan koca ağızlı bir zavallı. Onu ve ordusunu ülkeden yolladığımız için öfkeli olmalı. Bence delirmiş ve bir doktora görünmeli" ifadelerini kullandı.

"ERKEKSEN TEKRAR AFGANİSTAN'A GEL"

32 yaşındaki komutan, "Eğer gerçek bir erkekse ve bir ezik değilse, Afganistan'a tekrar gelsin" diye konuştu.

Taliban’dan Harry’e meydan okuma ile ilgili etiketler İngiltere Prens Harry Taliban
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.