Taksiye ateş açarak 2 çocuk babası taksici Samet Kubioğlu'nu öldüren 4 şüpheliden ikisi tutuklandı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da hareket halindeki taksiye içerisinde yolcu olarak husumetlileri olduğu için ateş açan ve olayla ilgisi olmayan 2 çocuk babası taksici Samet Kubioğlu'nu öldüren 4 şüpheliden ikisi 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Diğer ikisi ise adliyeye sevk edildi.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da edinilen bilgiye göre 30 Temmuz’da taksi şoförü Samet Kubiloğlu, Beyoğlu'ndan aldığı 2 yolcuyu Gaziosmanpaşa’ya götürmek için yola çıktı. Yıldıztabya Mahallesi'ne geldikleri sırada taksideki yolcularla aralarında husumet bulunduğu iddia edilen şüpheliler taksiye silahla ateş açtıktan sonra uzaklaştı.

Emniyet güçleri tarafından yapılan incelemelerde; 4 şüphelinin taksiye ateş açtığı, açılan ateş sonucu taksi şoförü S.K., E.K. ve H.G.’nin yaralandığı belirlenmiş, ağır yaralı şekilde hastaneye sevk edilen S.K. hayatını kaybetmişti.

İncelemelerin devamında olayı gerçekleştiren şüpheli Y.Ö. E.A. ve yaşı küçük olduğu anlaşılan İ.Ö. ve A.B. olduğu belirlenmişti. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; 30 Temmuz 2023 tarihinde İ.Ö. isimli Sarıgöl Mahallesi’nde üzerinde 1 pompalı tüfekle birlikte yakalanarak muhafaza altına alınmış, Y.Ö. ise Yıldıztabya Mahallesi’nde yakalanmıştı.

3 RUHSATSIZ SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANDI

Çalışmaların devamında, 5 Ağustos 2023 tarihinde yaşı küçük olduğu belirlenen A.B. ile E.A olayda kullanıldığı değerlendirilen 3 ruhsatsız tabancayla birlikte yakalanarak muhafaza altına alındı.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, 2'Sİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili yakalanan Y.Ö. ve İ.Ö. “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. A.B. ve E.A. ise bugün adli makamlara sevk edildi.

Taksiye ateş açarak 2 çocuk babası taksici Samet Kubioğlu'nu öldüren 4 şüpheliden ikisi tutuklandı ile ilgili etiketler Gaziosmanpaşa Taksici cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.