Taksim'e dikkat! Bugün 16.00'dan itibaren kapalı

İstanbul Valiliği 14-16 Şubat tarihleri arasında emniyet tedbirleri kapsamında Taksim Meydanı ve civarında bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı..

İstanbul Emniyeti, yazılı bir açıklama yaparak bugün saat 16.00’dan 16 Şubat saat 04.00’e kadar Taksim ve civarındaki bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Açıklamada böyle bir uygulamaya neden gidildiği hakkında herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

Bu kapsamda Sıraselviler Caddesi’nde İstiklal Caddesi’ne bağlanan yollar kapatılırken, Sıraselviler’den Taksim’e trafik akışı, Kazancı Yokuşu’ndan yönlendirilecek.

Refik Saydam Caddesi’nden Asmalı Mescit Caddesi’ne giriş çıkış ve Tarlabaşı Bulvarı üzerinden Zambak Sokak, Atıf Yılmaz Caddesi ve Balo Sokak girişleri trafiğe kapalı olacak. Yeni Çarşı, Turnacıbaşı caddeleri, Meşelik Sokağı ve Sadri Alışık Sokağı’ndan İstiklal Caddesi’ne gidiş istikameti ve Kılıç Ali Paşa Caddesi’nden Kılıç Ali Paşa Mescidi Sokağı’na giriş trafiğe kapatılacak.

Mete ve İnönü caddeleri trafiğe açık olacak.

Taksim'e dikkat! Bugün 16.00'dan itibaren kapalı

Taksim'e dikkat! Bugün 16.00'dan itibaren kapalı ile ilgili etiketler Taksim Trafik İstanbul meydan kapalı valilik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.