Taksim'deki saldırıda yaralanan 26 kişinin tedavisi sürüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Taksim'deki patlama ile ilgili olarak yaptığı son açıklamada; "81 kişiden 55’i tedavileri tamamlanarak taburcu oldu. 5’i yoğun bakımda olmak üzere, 26 hastamızın tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımdaki iki hastamızın durumu maalesef ciddiyetini koruyor." dedi.

Türkiye, İstanbul Beyoğlu'ndaki terör saldırısına kilitlendi. Dün saat 16.20 sıralarında İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamayla ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Patlamada 4’ü olay yerinde, 2’si ise hastanede olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti.

Öte yandan 81 kişinin yaralandığı saldırıda yaralılara ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan, bir açıklama daha geldi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Patlamada yaralananların sağlık durumları. İstiklal Caddesi'ndeki patlamada yaralanan 81 kişiden 55’i tedavileri tamamlanarak taburcu oldu. 5’i yoğun bakımda olmak üzere, 26 hastamızın tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımdaki iki hastamızın durumu maalesef ciddiyetini koruyor." ifadelerini kullandı.

Taksim'deki saldırıda yaralanan 26 kişinin tedavisi sürüyor ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Taksim Saldırı tedavi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.