Taksim'deki hain saldırıyı gerçekleştiren terörist o terör yuvasında eğitim gördü

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist terör örgütü PKK/YPG'nin kampında eğitim gördüğünü itiraf etti. Söz konusu terör yuvası ABD'nin desteği ile açılmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröre destek veren ABD'nin taziyesini kabul etmediklerini söyledi.

İstanbul Taksim'de 6 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırıyı gerçekleştiren PKK/YPG'li terörist Suriye'nin kuzeyinde eğitim aldığını itiraf etmişti. Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir ilk ifadesinde PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin-İdlip üzerinden Türkiye'ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını söyledi.

BAKAN SOYLU'DAN ABD'YE TAZİYE TEPKİSİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün yaptığı açıklamada ABD'nin taziye mesajına tepki gösterdi. Bakan Soylu, terör örgütü PKK/YPG'yi ABD'nin beslediğinin altını çizerek taziyeyi kabul etmediklerini söyledi. Bakan Soylu sözlerine şöyle devam etti:

"PYD'yi orada kim besliyorsa fail odur. Piyonları çok fazla tartışmanın bir anlamı yoktur. Bu aldığımız mesaja çok güçlü bir mesaj vereceğiz, hem de çok güçlü bir mesaj."

ABD TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDİYOR

ABD, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG'yi eğitmek için tüm imkanlarını seferber ediyor. ABD’nin, “kadın erkek fark etmez bize savaşçı lazım” diyerek sadece kadınlardan oluşan askeri akademisinden çıkanlar da eylemlerde boy gösteriyor. Dünkü saldırıyı gerçekleştiren teröristin, bu akademiden çıktığı belirtiliyor.

Bu arada ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon sözcüsü Albay Myles Caggins, terör örgütü YPG/PKK'nın kadın kolu YPJ'nin ABD destekli eğitimlerini sosyal medyadan PKK sloganıyla kutlamıştı.

Kürtçe ve İngilizce paylaşımında Caggins, "Aslan aslandır ha dişi ha erkek. Yeni savaşçılara tebrikler. Çok yaşayın.” ifadelerini kullanmıştı.

O TERÖRİST DE ABD'NİN AÇTIĞI TERÖR YUVASINDA YETİŞTİ

PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından ABD'nin açtığı akademiden özel istihbarat elemanı olarak yetişen Suriyeli kadın terörist Ahlam Albashir de, Afrin-İdlib üzerinden Türkiye'ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını itiraf etti.

 

Taksim'deki hain saldırıyı gerçekleştiren terörist o terör yuvasında eğitim gördü ile ilgili etiketler Taksim PKK Saldırı ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.